baba

VENDÉGHÁZAK

A saját házunkban folytatott négy évi falusi vendégfogadás tapasztalatait összegyűjtve építettük fel a Vackor Vendégházakat, melyek Cserkút legmagasabb pontján, egy közös, 4000 m2-es, szépen parkosított telken állnak.

A pihenőkertből körbetekintő vendégeink délre falucskánk látképét és az ebből kimagasló templomtornyot látják, de a távolban még a Villányi-hegység világos szikláit is észrevehetik.
Északnak fordulva a házaktól csupán pár száz méterre a Jakab-hegy nevezetes sziklái tekintenek le, majd 600 m magasságból mesélve el, a Babás szerkövek történetét.
Keletre a szomszéd telken az Önök háziasszonyának és családjának fenyőkkel körülvett házát látják. A szomszédság is lehetővé teszi, hogy vendégeinket igazán családias vendéglátásban részesítsük. Ugyancsak ezt szolgálják az összkomfortos, praktikus elrendezésű és felszereltségű vendégházaink is.

Vackor Vendégházak

vackor vendégházak alaprajz

Az egyik ház a Vackor:

Vackor

130 m2-es, 4 szobás (2-2 ággyal), pótágyazható, jól felszerelt konyhával (gáztűzhely,mikrohullámú sütő, hűtő, kávé- teafőző), étkező-nappalival (tv, műholdvevő) 2 tusoló, 2 wc-vel.

 

vackorkaA másik ház a Vackorka,
melynek földszintje és tetőtere két különálló, külön bejáratú lakás:

48 m2-esek, 2 kisebb szoba (2-2 ággyal), jól felszerelt konyhával, pótágyazható étkező-nappalival (tv, műholdvevő, mikrohullámú sütő, hűtő, kávéfőző) tusoló, wc

 

Mindhárom lakáshoz külön terasz tartozik, kerti bútorokkal.

 

 

pince alaprajzkert alaprajz

 

Szolgáltatásaink:

  • A kertben hinta, homokozó, nádkunyhó, „magasles”, pancsoló, lengőteke, tollaslabdaháló, napozó és hintaágy, kerti tusoló, grillező, nyársaló (bográcsok, nyársbotok), parkoló, kennel a négylábú kedvenceknek.
  • Előzetes megbeszélés alapján reggeli vagy félpanziós étkezés.
  • Szép Kártya elfogadó hely.
  • Gyermekkedvezmény életkortól függően.
  • Bababarát szolgáltatás.
  • Pécsről vonatnál, busznál vendégvárás szállítás.
  • Régi bútorokkal és tárgyakkal berendezett pincénket vendégeink megnézhetik és használhatják is.
  • Vásárolható háziméz és férjem által készített különböző konyhai faeszközök.

Az a szándékom, hogy felkeltsem érdeklődésüket az egész évben nyitva tartó Vackor Vendégházak iránt, mert úgy gondolom, hogy a nálunk vendégeskedő családok, baráti társaságok tartalmas, szép élménnyel, visszaváró vendégszeretetünkkel távoznak majd tőlünk.

Várlak Téged, kedves Ismerős és Ismeretlen!