Év végén és év elején mindenki elgondolkozik, hogy jó irányba halad-e az élete, mit szeretne változtatni, mit szeretne gyakrabban csinálni.

Az új év kezdetén nagyon boldog 2016-os évet kívánunk a volt és leendő vendégeinknek! Szeretnénk erőt és kitartást is kívánni a vágyak, álmok, elhatározások valóra váltásához!

cserkut-tel vackor-advent vackor-karacsony

Aki úgy gondolja, hogy szeretne több, szép élményt szerezni, nekik összegyűjtöttünk párat a környékünkön lévő rendezvényekből, programokból.

Programajánló január hónapra:

 • 01.08-09. Made in Pécs Fesztivál
  Hagyományteremtő céllal tartják meg a Made in Pécs Fesztivált – Pécsi zenekarok fesztiválja nevű rendezvényt, ami az összes jelenleg is aktív pécsi együttesnek és szólistáknak bemutatkozási lehetőséget biztosít professzionális körülmények között. Közben pedig keresik a legjobb pécsi dalt is.
 • 01.10. Bazi nagy ÖKO lagzi
  Ha életük legszebb napjára készülnek, szeretettel várják Önöket január 10-én a bükkösdi Ökoparkban. Itt belekóstolhatnak egy lenyűgöző lakodalmi helyszín életébe.
 • 01.16. Kenyérsütés kemencében
  Hogyan sütötték elődeink a mindennapi kenyerüket? A gyűrűfűi Lovastanya Vendégházban megismerhetik.
 • 01.17. Manótúra az Abaligeti-barlangban
  Az óvodás, kisiskolás gyermekek a mesés elemekkel átszőtt barlangtúrán Moszanka és Pipisztrella segítségével ismerhetik meg a barlangok keletkezését, a föld alatti rejtett élővilágot, megtudhatják, mi mindenre érdemes odafigyelni, amikor barlangokban járnak.
 • 01.23-24. Pécsi Esküvő Kiállítás
  A 13. pécsi Esküvő Kiállítás és Vásáron, melyet a pécsi Tudásközpontban tartanak, megjelenik a város és a régió számos esküvői szalonja, rendezvényszervezője, vendéglátója, fotósa és minden kacsolódó szolgáltatás.
 • 01.24. Telihold-túra
  Ez alkalommal nem a Jakab-hegyet másszák meg, hanem a cserkúti dombsorra kirándulnak. Meglátogatják a rejtélyes pince romot és bekukkantanak a Boldogasszony-völgybe.
 • 01.30. Élmény disznóvágás
  Ha még sosem volt disznóvágáson, csak történeteket hallott róla, ráadásul az otthonában sincs lehetőség arra, hogy átélje egy ilyen nap kellemes fáradalmait, akkor látogasson el a bükkösdi Ökoparkba!

 

Várunk Téged, kedves Ismerős és Ismeretlen!